Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil

Danfoss Redan A/S er et danskejet firma, som siden starten i 1971 har specialiseret sig i produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme. Der er i dag ansat ca. 100 medarbejdere.

Danfoss Redan A/S har indtil dato forsynet mere end 500.000 boliger i ind- og udland med vandvarmere og fjernvarmeunits.

Danfoss Redan A/S arbejder til stadighed med at udvikle og forbedre sine produkter med hensyn til teknik, effektivitet og kvalitet. Al udvikling sker på basis af 40 års erfaring, dygtige medarbejdere, ekstern ekspertbistand samt et godt samarbejde med fjernvarmeværker, rådgivende ingeniører og VVS-installatører. Edb-beregninger samt konstruktion på autocad og SolidWorks kombineret med produktion på CNC-styrede maskiner har de seneste år ligeledes medvirket til, at Danfoss Redan A/S kan sikre brugerne et gennemprøvet kvalitetsprodukt.

Danfoss Redan A/S har i dag et bredt standardiseret produktprogram, ligesom Danfoss Redan A/S producerer efter individuelle krav og driftsforhold.

Danfoss Redan A/S har en omfattende eksport til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Polen, Østrig, Schweiz, England og Japan.

Danfoss Redan A/S kan levere fjernvarmeunits til enhver bolig eller andre bygninger, som er tilsluttet fjernvarme, hvilket har resulteret i leverancer af individuelle units til flere store projekter og fjernvarmeværker i ind- og udland

Hjem

Produktportefølje

Kontaktpersoner