Dynamisk og nytænkende samarbejde i Norge

Dynamisk og nytænkende samarbejde i Norge

- stor glæde hos Daglig leder hos VVS Prefab, Per Kverneland og Salgsdirektør hos Danfoss Redan A/S, Allan Nielsen over det indgåede samarbejde.

Redan har indgået samarbejde med VVS Prefab fra Stavanger omkring distribution af Redan unit på det Norske marked.

I forbindelse med den fortsatte udbygning af det norske marked, som er i stor vækst disse år, er det vigtigt med en markedsledende og dynamisk partner – derfor faldt valget på VVS Prefab.

Selv om VVS Prefab, med sine kun 3 år på markedet, er forholdsvis nyetableret, har firmaet oplevet en eksplosiv vækst, der er baseret på en dynamisk og fleksibel forretningsplatform og har således allerede opnået en signifikant markedsandel.

Fjernvarmen i Norge er helt anderledes opbygget end i Danmark, og samarbejdet med VVS Prefab har således skabt behov for helt nye produkter, som allerede er udviklet og modtaget med succes på markedet.

Vi forventer os meget af dette samarbejde, hvor de vigtigste elementer er en fælles tankegang om det at udvikle forretning sammen, samt at være dynamiske og nytænkende.

Det handler om at bringe ”kunden i fokus”, drive en fælles interessant forretning og finde hinandens kernekompetencer.

I forbindelse med ovenstående er samarbejdet med Provak ophørt og vi vil gerne sige tak til Provak for samarbejdet.

På billedet ses fra venstre: Daglig leder hos VVS Prefab, Per Kverneland samt Salgsdirektør hos Danfoss Redan A/S, Allan Nielsen på VVS-Dagene i Norge 17-19. oktober 2018.