Danfoss Redan A/S får nyt domicil

Danfoss Redan A/S får nyt domicil

 

Danfoss Redan A/S flytter med udgangen af 2017 domicil, idet vi flytter alle aktiviteter til Danfoss’fabrik i Silkeborg. Motorvejen har rykket Silkeborg tættere på Aarhus, hvor mange af vores medarbejdere og kunder kommer fra, og Danfoss fabrikken i Silkeborg er dermed et naturligt valg. Alle vores medarbejdere er blevet tilbudt at flytte arbejdssted til Silkeborg og forsætte i deres ansættelse hos Redan.

Årsagen til flytningen er, at de nuværende lokaler i Hinnerup ikke kan følge med vores fremtidige kapacitetsbehov. Da lokalerne i Hinnerup ydermere er lejede og lejeaftalen udløber i løbet af 2018, er tidspunktet helt rigtigt til at finde en mere langsigtet løsning, og derfor flytter vi til egne lokaler på Danfoss’ fabrik i Haarup ved Silkeborg. Med udflytningen har vi fremtidssikret forretningen til gavn for både kunder og medarbejdere, og vi glæder os til at kunne åbne dørene til et nyt Redan domicil senere på året.

Flytningen til Silkeborg vil ikke få indflydelse på det nuværende produktprogram. Produktion, udvikling og salg af fjernvarmeenheder er en kerneforretning for koncernen, som vi fortsat ønsker at udvikle. Vores stærke engagement indenfor området forbliver uændret, og vores fokus er fortsat at udvikle produkter, der opfylder vore kunders forretningsmæssige og teknologiske behov.

Flytningen vil blive planlagt, så vi sikrer kontinuerlige leverancer i hele perioden, og vi flytter først, når det nye produktionsområde står klar. Vi vender tilbage med yderligere oplysninger om flytningen i takt med at den skrider frem.

Vi takker som altid for det gode samarbejde og glæder os til at byde jer velkommen i nye lokaler senere på året.

Med venlig hilsen

Allan Nielsen

Sales Director, Danfoss Redan A/S

Nyheder

13 maj 2018
Generelle nyheder
Teknisk-/Administrativ Salgsmedarbejder
02 februar 2018
Generelle nyheder
Er du vores nye kollega?
10 oktober 2017
Markedsføring & PR
Dansk Fjernvarmelandsmøde 2017
12 juli 2017
Generelle nyheder
Danfoss Redan A/S får nyt domicil