Innovation i byggebranchen

Innovation i byggebranchen

NCC Teknik Skakt designer og udvikler komplette skaktløsninger til fleretagers ejendomme. Ved at samle alle installationer ét sted optimeres byggeprocessen og omkostningerne nedbringes for en bygherre.

Hos Redan ønsker vi at bidrage til ekstraordinære løsninger i fremtidens byggeri. Derfor har vi indgået i et samarbejde med NCC Teknik Skakt omkring disse skaktløsninger.

 

 

I skakterne integreres de forskellige installationsmoduler til afløb, el, gas, ventilation, vand- og varmeforsyning, hvilket gør et byggeri mere rationel fremadrettet. Hertil skal Redan levere fordelersystemer til gulvvarme samt fjernvarmeunits.

Hos NCC Teknik Skakt forventes det at produkterne først eksporteres i Norden og derefter til flere markeder syd for den danske grænse.

Skatløsningerne har været under opbygning i flere år og NCC Teknik Skakt har nu fået stor succes med konceptet og forventer en høj vækst de kommende år.

” NCC Teknik Skakt er en præfabrikeret konfigurerbar installationsskakt, som gør det nemmere og mere enkelt at installere, drifte og vedligeholde en bygningsinstallation.

Vores samarbejde med Danfoss og Redan understøtter vores fortsatte mål om at udvikle vores installationsskakt, og herunder den decentrale skakt med fuld varme og varmvandsproduktion.”

Niels Paludan, Senior Business Director, NCC Danmark A/S

General Director, NCC Shaft SIA