Nyansættelser - Danfoss Redan A/S

Nyansættelser - Danfoss Redan A/S

Ny Area Sales Manager, Sjælland

Det er med stor glæde jeg kan informere, at Klaus Zingg er ansat som Area Sales Manager hos Redan. Klaus skal varetage salget af Redans produkter overfor Grossister, VVS installatører og Fjernvarmeværker i distrikt Sjælland. Klaus har stor erfaring i branchen, og med en årrække som bl.a. teknisk sælger for Wavin heating og IsoPlus og med baggrund i Grossistbranchen, er vi sikre på, at Klaus er den rette person til at videreudvikle salget af Redan’s produkter i distriktet. Klaus starter den 1. Nov. 2016 og vil efter 2-3 ugers indkøring påbegynde sine opgaver på Sjælland.

 Ny projekt og tilbudsansvarlig.

For at styrke organisationen og skabe mere fokus på tilbud og projekter, starter Mark Wandy Nielsen i en nyoprettet stilling som ”Projektansvarlig” i Redan salg. Mark får til opgave, sammen med sælgerne, at sikre en hurtig og målrettet tilbudsgivning og opfølgning på projekter og større tilbud.

Dermed styrkes den interne organisation med yderligere en medarbejder, hvilket gerne skulle forbedre svartider og træfsikkerhed på de udarbejdede tilbud. Mark vil have udgangspunkt på kontoret, men får også direkte kontakt til kundernes projektafdelinger med opfølgningsmøder og etablering/justering af samarbejde for, at sikre mest mulig dynamik. Mark har en ingeniørbaggrund og kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos Redan, hvor han har varetaget udvikling og kundetilpassede løsninger til vores DSC salg (Eksport). Mark starter 1. Nov. 2016 og vil efter 2-3 ugers indkøring påbegynde sine opgaver.

 Ny salgstekniker Redan Nordic

Det er med stor glæde, at jeg kan informere, at Lars Henrik Skovhauge den 15.09 2016 er ansat som Salgstekniker med ansvar for teknisk support til den øvrige salgsorganisation, dimensionering af større anlæg og tæt samarbejde med udviklingsafdelingen ifm. kundetilpassede løsninger og nye produkter, samt support til den nyoprettede projekt og tilbudsafdeling. Han vil desuden også varetage opbygningen af vores svenske distributør. Lars har stor erfaring i branchen, med en årrække som bl.a. teknisk salgs back-up ved Wavin og senest som produktchef hos Metro Therm.

Med ovenstående nyansættelser føler vi os rustet til endnu bedre, at varetage de opgaver, der er i forbindelse med markedsføringen af nye fjernvarmeunits. Vi har de seneste år arbejdet hårdt med forbedring af strukturen og har fået ”maskinrummet” trimmet med bl.a. flere udviklingsfolk og nu også en styrket salgsorganisation. Vi glæder os med dette til at kunne byde velkommen til en endnu bedre og hurtigere kundebetjening fremover.

Nyheder

02 februar 2018
Generelle nyheder
Er du vores nye kollega?
10 oktober 2017
Markedsføring & PR
Dansk Fjernvarmelandsmøde 2017
12 juli 2017
Generelle nyheder
Danfoss Redan A/S får nyt domicil