Redan samler kundepanel til udviklingsmøde med Danfoss

Redan samler kundepanel til udviklingsmøde med Danfoss

Ti fjernvarmeværkers teknikere og beslutningstagere var i sidste uge inviteret med Redan til udviklingsmøde med Danfoss, som leverer styringerne til alle Redans fjernvarmeunits. Det var en spændende dag, der bl.a. omhandlede en kort rundvisning på Danfoss, men havde hovedfokus på ideer til udvikling af nye produkter primært indenfor Controls, under mottoet "med kunden i fokus".

Med dette initiativ har vi lyttet til kunderne og tager deres mange observationer og ideer med i udviklingsprocessen. Gruppen bliver nu en del af projektet og vil følge det fra start til slut. Vi er meget glade for at kunderne satte en dag af sammen med os - det er vi stolte og taknemmelige over.

 

"Det er meget vigtigt for os, at vi lytter til kunderne og inddrager dem i fremtidige udviklingsprojekter. Det er kunderne, som har erfaringen fra dagligdagen og kender vores og vores konkurrenters produkter bedst og derfor kan inspirere os til at udvikle det, de senere selv vil købe." Udtaler salgsdirektør Allan Nielsen, Redan.

  

Nyheder

02 februar 2018
Generelle nyheder
Er du vores nye kollega?
10 oktober 2017
Markedsføring & PR
Dansk Fjernvarmelandsmøde 2017
12 juli 2017
Generelle nyheder
Danfoss Redan A/S får nyt domicil