Vi udstiller på VVS'19 d. 8.-10. maj

Vi udstiller på VVS'19 d. 8.-10. maj

Kom forbi vores stand i hal A, 1518, på VVS’19 og mød din lokale salgsrådgiver. Vi glæder os til at byde jer velkommen, både nye og kendte ansigter.

På standen præsentere vi bl.a. vores helt nye Comfort Ac beholderløsninger, der selv med en 120 l beholder og sammenbygget med en af vores mange fordelerløsninger kan installeres inden for normal loftshøjde. Vores fordelermoduler kan fra fabrik være forsynet med Danfoss ICON gulvarmeregulator, hvilket også demonstreres på standen. Vi har i alt medbragt 17 produkter for at kunne repræsentere vores produktsortiment bedst muligt.

Derudover tilbyder vi introduktion i vores Redan app, hvor du selv får mulighed for at navigere rundt på vores 22” App stationer.

Få et godt grin og deltag i vores konkurrence: Vi har installeret en My Selfie Photo Booth (kendt fra tv-programmet Løvens Hule), hvor du og dine kollegaer selv kan taget et billede og dermed deltage i konkurrencen om at vinde 2 billetter til et STARK Racing / Massive Motorsport Event. Vi udlodder 2 billetter pr. dag og offentliggør vinderen samme dag.

Vi ses!

Mvh Redan